• vin. sept. 30th, 2022

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Senatorul Dragoș Popescu: „Petiția împotriva ministrului Cîmpeanu a strâns deja peste 45.000 de semnături”

Byadminstefan

sept. 6, 2022

Parlamentarul Dragoș Popescu a reacționat pe contul personal de Facebook în urma declarației făcute de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, acesta din urmă spunând  că este „exagerată” problema școlilor din România care au încă WC-ul în fundul curții și că „nu are legătură toaleta în curte cu calitatea educației”.

Senatorul din Dâmbovița, Dragoș Popescu, a scris pe pagina sa de Facebook că au fost strânse peste 45.000 de semnături împotriva ministrului Cîmpeanu, iar pe baza acesteia, parlamentarii REPER au redactat o moțiune simplă împotriva actualului ministru al Educației.

„Începutul de an școlar a fost marcat de ignoranța domnului ministru Cîmpeanu, care ne-a descris viziunea dumnealui asupra educației prin replica: “toaleta, chiar dacă este în curte, poate să fie conformă.”

Părinții și specialiștii din educație au criticat vocal erorile proiectului ministrului Sorin Cîmpeanu, un proiect scos din sertar fără ca beneficiarii să fie consultați.

Petiția împotriva ministrului Cîmpeanu a strâns deja peste 45.000 de semnături, iar pe baza acesteia, parlamentarii REPER au redactat o moțiune simplă împotriva ministrului, moțiune care are nevoie de 50 de semnături ale deputaților pentru a putea fi depusă. 50 din 330.

Dragi colegi deputați, aveți ocazia să vă alăturați unui demers bun pentru a da o șansă la normalitate educației din România. Contăm pe maturitatea dumneavoastră politică pentru a arăta, împreună, că ne pasă de viitorul educației” , a transmis senatorul Dragoș Popescu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.