• joi. feb. 2nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Social democratele au oferit daruri colindătorilor de la Târgul de Crăciun de la Vulcana Pandele

Byadminstefan

dec. 4, 2022

Conducerea PSD Dâmbovița, alături de conducerea Organizației Femeilor Social-Democrate Dâmbovița, au participat la „Târgul de Crăciun cu miresme de sărbători” desfășurat în comuna Vulcana Pandele.

A fost prima ediție a acestui eveniment, care a debutat pe 1 decembrie 2022. Colindele și preparatele tradiționale au adus spiritul sărbătorilor în rândul locuitorilor comunei Vulcana Pandele. De asemenea, femeile social-democrate le-au oferit daruri colindătorilor.

Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane în picioare şi interior

Astăzi, alături de colegele din Organizația Femeilor Social-Democrate Dâmbovița și președintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, am participat cu plăcere la ceea ce, cu siguranță, va deveni tradiție la Vulcana Pandele: prima ediție a „Târgului de Crăciun cu miresme de sărbători”!

Cum era de așteptat, în centrul atenției au fost cei 50 de copii care i-au colindat pe toți cei prezenți, dar au și participat activ la organizarea acestui târg.

Pentru cât de frumos au cântat, dar și pentru că au fost cuminți tot anul, OFSD Dâmbovița le-a oferit celor mici cadouri și dulciuri atât așteptate în această perioadă.

Totodată, la acest eveniment, care s-a întins pe durata a 4 zile, au participat producătorii cu bunătățile specifice zonei, dar și perioadei sărbătorilor de iarnă.

Felicitări Primăriei Vulcana Pandele și Consiliului Local al comunei pentru organizarea acestui târg!

Le urăm tuturor sărbători frumoase și liniștite!”, a transmis președinta OFSD Dâmbovița, deputat Carmen Holban.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *