• joi. feb. 2nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Sorin Paraschiv, fosta glorie a Stelei, este noul director sportiv al Chindiei Târgoviște

Byadminstefan

iul. 15, 2022

Nume greu în staff-ul administrativ al Chindiei Târgoviște! În această după-amiază, la câteva minute după ce a fost anunțat oficial pe pagina de Facebook a clubului că Daniel Popa a revenit în lotul roș-albaștrilor, conducătorii Chindiei au mai venit cu o veste bună!

Sorin Paraschiv, fostul jucător al Stelei, care a evoluat în semi-finala Cupei UEFA din 2006, a fost anunțat oficial ca fiind noul director tehnic al Chindiei Târgoviște. În trecut, acesta a mai fost team managerul Academicii Clinceni.

„Mult succes, Sorin Paraschiv!

Începând de astăzi, Sorin Paraschiv (41 ani) va ocupa funcția de director sportiv al clubului nostru. Născut pe 17 iunie 1981 la Alexandria, Sorin Paraschiv a evoluat timp de opt sezoane la Steaua București, între 1999 și 2007, îmbrăcând tricoul echipei din Ghencea în 178 de meciuri și cucerind aici trei titluri de campion al României. A jucat apoi la Rimini, Unirea Urziceni, Volyn Lutsk, Farul Constanța și Concordia Chiajna.

Mult succes și rezultate cât mai bune la Chindia Târgoviște!” , a fost anunțul oficial de pe pagina de Facebook a clubului.

Sursă foto: Facebook, AFC Chindia Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *