• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Stadion nou pentru județul Dâmbovița

Byadminstefan

apr. 6, 2022

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook că Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici de investiții pentru proiectul „Complex Sportiv Stadion Municipal”, în cel mai scurt timp urmând să fie scoase la licitație atât proiectarea, cât și execuția acestuia.

Construcția, î? ??????? ?? ??.???.??? ?? ????, se va ridica ?? ??????? ??? ?? ????????̦?? ?? #??????????????̦?????̂??????̦?, ????????? ???????̂?? ??? ???????̆ ????̆ ?.???.??? ?? ????.

„Așa cum le-am explicat tuturor miniștrilor care au avizat acest proiect, stadionul va fi un complex sportiv #județean și #regional, având în vedere posibilitatea organizării unei multitudini de evenimente sportive, altele decât cele fotbalistice. Pe stadion se vor putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui atât meciurile din ???? ?, cât și meciuri din ???? ?????? ?????? și ???? ????????? ??????, dar și ????????? ??????? ???̦?????? ?? ??????.

Ca detalii legate de acest nou stadion, vă pot spune că acesta va avea:

? ??.??? ??????;

? ?????̆ ?? ???????;

? ??? ?????? ?? ???????;

? ????̦?? ?????? ?????????̦?? ?̦? ??????̦.

Odată cu finalizarea lucrărilor, județul nostru va putea intra în circuitul sportiv național și european, dar va crea și oportunități de investiții conexe sporturilor care se vor practica pe acest stadion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *