• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Târgoviște: Au fost aprinse luminițele de Crăciun și spectacol inedit de lasere oferit de administrația locală, dedicat ,,Zilei Naționale – 1 decembrie” . Video

ByDâmbovițaMedia

dec. 1, 2021

Târgoviștea a fost îmbrăcată în haine de sărbătoare. În Piața Tricolorului, Primarul Daniel Cristian Stan a prins luminițele de Crăciun în zona centrală a municipiului, dar și pe alte bulevarde importante ale orașului.

A început cea mai frumoasă perioadă din an, iar timp de patru săptămâni, târgoviștenii se vor putea bucura de magia sărbătorilor de iarnă. Au fost aprinse și luminițele din bradul de Crăciun. De asemenea, a fost deschis și Târgul de Crăciun, organizat în acest an în Piața Mihai Viteazul. Astfel, Târgoviștea este învăluită de culori care aduc cu ele spiritul magic al sărbătorilor de iarnă.

„S-a aprins iluminatul festiv la Târgoviște. Spre deosebire de alți ani, anul acesta am avut un spectacol de lasere foarte interesant, mai ales că astăzi este Ziua Națională a României. Vreau să transmit târgoviștenilor, dâmbovițenilor, românilor, în general, La mulți ani, să fie sănătoși și să ne vedem cu bine, să trecem o dată peste perioada aceasta urâtă generată de pandemie. Ați văzut că și spectacolul de lasere a avut ca tematică Ziua Națională a României. Am vrut neapărat să punctăm acest moment pentru că este foarte important ca cei mai tineri să cunoască istoria și să știe cum am ajuns astăzi să trăim într-un stat independent, suveran și indivizibil. Luminițele sunt și în Piața Tricolorului, dar și în Parcul Mitropoliei, în Piața Mihai Viteazul și pe arterele principale ale municipiului Târgoviște. Ne-ar fi plăcut să avem resurse financiare mai importante, mai multe luminițe de sărbătoare, însă sperăm să compensăm prin implicare și prin micile surprize pe care le facem… A venit iarna, luna decembrie este și luna cadourilor, și luna sărbătorilor, cea mai frumoasă perioadă a anului. Cel mai important, sper să fim cu toții sănătoși” , a fost declarația primarului Daniel Cristian Stan.

 

Înainte de aprinderea iluminatului festiv, administrația locală a oferit un spectacol de lasere dedicat ,,Zilei Naționale a României” , admirat de sute de târgovișteni, și nu numai.

Video:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *