• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Ultimele ore în care publicul mai poate vota pentru „Destinația anului” . Târgoviște este în avantaj

ByDâmbovițaMedia

mai 30, 2022

Concursul „Destinația anului 2022 în România” , categoria City Break este aproape de final. Bătălia în ultima fază a competiției se dă între Târgoviște, Iași și Brașov. Mâine este ultima zi când publicul mai poate vota. Primarul de la Târgoviște, Daniel Cristian Stan, îi îndeamnă din nou pe cei care nu au votat să o facă și le mulțumește celor care au votat până acum pentru Vechea Cetate de Scaun.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copac şi iarbă

 

Daniel Cristian Stan a mai transmis că indiferent de rezultatul final, Târgoviștea a avut parte de o promovare puternică. „Finala concursului „Destinația Anului” trebuie să se decidă. Pentru unii a fost o joacă, pentru unii un lucru serios, pentru cei mai mulți a fost și una și alta: o șansă de promovare a orașului nostru drag, cu toate cele frumoase ale lui, pe care am avut ocazia să le împărtășim unui număr foarte mare de români. Cei care cunoșteam Târgoviștea ne-am bucurat să o descoperim și altora. Cei care n-o cunoșteau au avut bucuria să o cunoască și să vorbească mai departe, „de bine”, despre noi. Celor care ați votat pe www.destinatiaanului.ro VĂ MULȚUMESC! Cei care n-ați făcut-o, încă mai puteți și astăzi inclusiv. Oricum ar fi, orașul nostru a avut parte de o promovare puternică DATORITĂ VOUĂ. Cât mai e timp, hai să votăm Târgoviște – Destinația Anului – City Break” , a fost mesajul primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copac şi stradă

Până în acest moment pare a fi o luptă strânsă la categoria City Break unde Braşov, Iaşi şi Târgovişte se află la mai puţin de 1000 de voturi distanţă, cu un uşor avans pentru Târgovişte, potrivit anunțului făcut de organizatorii concursului, care susţin că peste 50.000 de oameni au votat până acum pe platforma www.destinatiaanului.ro pentru una din cele şase destinaţii finaliste, grupate în două categorii: City Break şi Localităţi Turistice.
În iunie va urma votul juriului, care reprezintă o treime din punctajul total, iar destinaţiile cu cel mai mare scor total, câştigătoarele etapei naţionale, vor fi anunţate pe 25 iulie (City Break) şi 2 iulie (Localităţi Turistice).

Ar putea fi o imagine cu copac şi în aer liber

 

One thought on “Ultimele ore în care publicul mai poate vota pentru „Destinația anului” . Târgoviște este în avantaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *