• mie. sept. 27th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Un supliment cu numeroase beneficii – l-carnitina

Byadminstefan

feb. 24, 2022

Regasita in mod natural in organismul uman, l-carnitina este deseori administrata si sb forma de suplimente nutritive. Este o necesitate in situatii diverse, iar asigurarea ei la un nivel optim in organism in cazul sportivilor este doar una dintre acestea.

Rolul pe care l-carnitina il joaca in procesul de remodelare corporala nu este unul de neglijat. Este si motivul pentru care Body Line, e-shop dedicat celor ce doresc sa aiba o alimentatie completa si un stil de viata sanatos, recomanda administrarea ei sub forma de supliment acolo unde este necesara. De altfel produsele comercializate de acest magazin sunt alegeri populare in lumea sportiva. Este vorba despre calitatea premium furnizata, despre forma pura sub care substante precum l-carnitina, proteina whey si altele asemenea se regasesc.

L-carnitina, ajutorul necesar in remodelarea corporala

Datorita formei sub care se prezinta in varianta disponibila la Body Line, l-carnitina este alegerea potrivita in procesul de crestere a masei musculare. Forma ei pura, deci o calitate premium o recomanda cand bine vorba si de reducerea tesutului adipos.

Practic acest aminoacid actioneaza prin accelerarea metabolismului, favorizand o ardere eficienta a grasimilor. Este unul dintre motivele pentru care sportivii de pretutindeni o folosesc cu incredere.

Bineinteles, nu trebuie pierdut din vedere faptul ca actiunea acestui aminoacid este cu atat mai favorabila alaturi de exercitii fizice corespunzatoare. Rezultatele dorite sunt mai usor de obtinut astfel. Grasimea este convertita eficient in energie. Iata deci o modalitate la indemana de a efectua antrenamentele sportive mai eficient, indiferent ca este vorba despre fotball, cardio, alergat, mers sa fitness.

In ceea ce priveste cantitatea optima pe care fiecare o poate administra, este ideala raportarea la gramajul recomandat pe numarul de kilograme. Eficienta sa este sesizabila – vizavi de nivelul de energie, mai ales incadrul antrenamentelor mai intense.

Rolul ei nu se incheie aici. De mentionat este si faptul ca reduce eficient oboseala resimtita de organism, cea post antrenamente. Prin faptul ca, de asemenea, reduce apetitul, inhiband-l, iata o modalitate de a reduce din tesutul adipos.

Totodata, l-carnitina reduce din slabiciunea musculara, consolideaza si intareste sistemul imunitar, imbunatateste functionarea inimii, scade cantitatea de durere resimtita in cadrul antrenamentelor, scade riscul de a dezvolta afectiuni ale oaselor, printre altele. Calitatile ei excelente de detoxifiere sunt de asemenea de apreciat, aceasta substanta favorizand eliminarea toxinelor si a grasimilor din organism prin intermediul transpiratiei.

Desigur, pentru a resimti toate aceste beneficii este necesar un consum regulat al aminoacidului. Va face o diferenta si calitatea l-carnitinei, puritatea ei.

Iata ca arderea grasimilor nu trebuie sa fie o misiune greu de indeplinit, nu cand exista posibilitatea de a apela la astfel de ajutoare naturale. Grasimea este convertita in energie pura, iar procesul de slabire devine mai usor. Cei interesati sa includa acest supliment in dieta lor gasesc produsul de o calitate premium in cadrul e-shop-lui Body Line, la costuri rezonabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *