• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Verificarea condițiilor din transportul public local în Târgoviște și beneficiile pentru călători!

ByDâmbovițaMedia

iun. 21, 2024

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat recent că s-au efectuat verificări ale condițiilor oferite de transportul public local, asigurându-se că acestea sunt la standarde înalte.

 

În contextul unui Cod Portocaliu și Cod Roșu de caniculă, mijloacele de transport în comun din Târgoviște mențin o temperatură constantă de aproximativ 24 de grade, asigurând astfel un mediu confortabil pentru călători. „Curățenia și condițiile civilizate în general reprezintă motive solide pentru a alege transportul public în Târgoviște, mai ales în zilele toride cu temperaturi de peste 35 de grade,” a declarat primarul.

Daniel Cristian Stan a mulțumit călătorilor pe care i-a întâlnit pentru aprecierile aduse și pentru modul în care contribuie la menținerea condițiilor deosebite ale mijloacelor de transport. El a reafirmat angajamentul primăriei de a continua modernizarea orașului.

No description available.

O veste importantă pentru elevi este că Primăria Târgoviște oferă gratuitate pentru utilizarea transportului public local, inclusiv pe durata vacanțelor. Această măsură vine în sprijinul familiilor și încurajează utilizarea transportului public de către tineri, contribuind astfel  la decongestionarea traficului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *