• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Vești bune pentru dâmbovițeni, a fost semnat ordinul de începere al lucrărilor pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

ByDâmbovițaMedia

mart. 23, 2022

Încă un pas spre dezvoltarea infrastructurii de sănătate a județului Dâmbovița!

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat că astăzi a fost semnat Ordinul de începere al lucrărilor de extindere și dotare a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Valoarea proiectului va fi în valoare de 17 milioane de lei, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a mai anunțat că acesta va fi pe fonduri europene, prin Programul Operațional Regional. Corneliu Ștefan a oferit mai multe detalii despre acest proiect.

„????̆?? ?? ?????? ??????? ?? ?̂??????? ?????? ?????̆???? ?? ????????? ?̦? ?????? ? ?????????????? ?? ???????????? ?? ?????????? ?????̦??? ?? ??????̦?̆ ??̂??????̦??.

Constructorul va începe organizarea de șantier încă din prima zi a săptămânii viitoare, pasul imediat următor fiind identificarea rețelelor aflate pe amplasament și începerea săpăturilor.

Noul corp al ambulatorioului – ???????, ?????? ?̦? ???? ????? – are amprenta la sol de 512 mp, suprafața desfășurată fiind de 2.368 mp.

???????? ??????̆ ? ??????? ??????? ???? ?? ??????????? ??.???.??? ?? ???.

Toate cabinetele, sălile de tratament, laboratoarele și saloanele, 18 la număr, vor avea dotări de ultimă generație, iar acestea vor face obiectul unei alte investiții de aproximativ 2,6 milioane de lei. Termenul de finalizare este decembrie 2023.” , a fost mesajul președintelui CJD, Corneliu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *