• Dum. sept. 25th, 2022

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Vești bune pentru dâmbovițeni, a fost semnat ordinul de începere al lucrărilor pentru extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Byadminstefan

mart. 23, 2022

Încă un pas spre dezvoltarea infrastructurii de sănătate a județului Dâmbovița!

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat că astăzi a fost semnat Ordinul de începere al lucrărilor de extindere și dotare a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Valoarea proiectului va fi în valoare de 17 milioane de lei, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a mai anunțat că acesta va fi pe fonduri europene, prin Programul Operațional Regional. Corneliu Ștefan a oferit mai multe detalii despre acest proiect.

„𝐀𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢 𝐚𝐦 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐨𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐀𝐦𝐛𝐮𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐚𝐥 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐨𝐯𝐢𝐬̦𝐭𝐞.

Constructorul va începe organizarea de șantier încă din prima zi a săptămânii viitoare, pasul imediat următor fiind identificarea rețelelor aflate pe amplasament și începerea săpăturilor.

Noul corp al ambulatorioului – 𝐝𝐞𝐦𝐢𝐬𝐨𝐥, 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫 𝐬̦𝐢 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐞𝐭𝐚𝐣𝐞 – are amprenta la sol de 512 mp, suprafața desfășurată fiind de 2.368 mp.

𝐕𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐮𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐱𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐯 𝟏𝟕.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢.

Toate cabinetele, sălile de tratament, laboratoarele și saloanele, 18 la număr, vor avea dotări de ultimă generație, iar acestea vor face obiectul unei alte investiții de aproximativ 2,6 milioane de lei. Termenul de finalizare este decembrie 2023.” , a fost mesajul președintelui CJD, Corneliu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.