• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Victorie pentru Chindia în deplasarea de la Arad

ByDâmbovițaMedia

nov. 1, 2021

Victorie imensă pentru elevii lui Emil Săndoi, în deplasare la UTA! Târgoviștenii reușesc să obțină trei puncte prețioase, impunându-se cu 2-0 în cea de-a 14-a etapă a Ligii 1.

Dâmbovițenii au jucat defensiv și pragmatic în această seară, profitând de erorile din defensiva arădeană. După patru etape în care roș-albaștrii au obținut doar două puncte, în sfârșit a venit și victoria. Deși trupa pregătită de Laszlo Balint a avut un început de meci  promițător, prin ocazia mare a  lui Ioan Hora în urma unui corner din minutul 14, aceștia nu au reușit să găsească drumul spre gol. De asemenea, gazdele au mai avut câteva ocazii importante de a înscrie, dar fără rezultat.

În minutul 56, în urma unui aut executat lung,  Doru Popadiuc înscrie, cu un șut puternic, din zona punctului cu var, iar tabela de scor de pe arena din Arad a fost dezghețată. Cei de la UTA au forțat egalarea, dar toate atacurile erau oprite de buna așezare a jucătorilor Chindiei. Lovitura de grație vine în prelungirile jocului, când în urma unei pase de angajament, Neguț preia mingea, pătrunde în careu și cu mult calm îl execută pe Iacob cu un șut la colțul lung.

Chindia și UTA s-au întâlnit până în această seară de trei ori la nivelul Ligii 1, având câte o victorie de fiecare și un rezultat de egalitate. Târgoviștenii sunt pe 10 în clasament, cu 17 puncte acumulate până în acest moment. Urmează deplasarea de  la Mediaș, unde gruparea dâmbovițeană a reușit să câștige în Cupa României.

 

SURSĂ FOTO: FACEBOOK, AFC CHINDIA OFICIAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *