• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Ziua Internațională a Copilului, celebrată astăzi și la Târgoviște

Chiar dacă vremea nu a fost cea mai prietenoasă, executivul Primăriei Târgoviște i-a întâmpinat astăzi  ziua lor pe cei mici cu baloane colorate și cadouri, la deschiderea noului parc de lângă Dâmbovița Mall.

Administrația publică locală târgovișteană a ținut să inaugureze acest parc chiar de Ziua Internațională a Copilului. În ciuda ploii, zeci de copii au venit și s-au bucurat de acest cadou oferit de administrația publică locală târgovișteană.

Investiția realizată pe fonduri europene va fi de acum încolo în fiecare zi deschisă publicului, fiind așteptați târgovișteni de toate vârstele. Parcul are în dotare bănci inteligente și supraveghere video.

„La mulți ani tuturor copiilor! O zi de 1 iunie foarte ploioasă, ne-a stricat puțin bucuria, însă suntem într-o zonă foarte frumoasă. De astăzi se deschide publicului acest parc de la UM Gara, de lângă Dâmbovița Mall și sper că acesta va fi apreciat cel mai mult de copii. Chiar dacă plouă, destul de mulți copii au venit în parc. Încă o dată „La mulți ani”, ne bucurăm că astăzi, 1 iunie, reușim să inaugurăm o investiție pe fonduri europene, cu tot ceea ce este necesar pentru petrecerea câtorva ore într-un cadru foarte frumos. Îi invit pe toți târgoviștenii să vină să vadă acest parc, să stea câteva ore în acest parc, un parc cu un loc de joacă foarte frumos, cu foarte multe posibilități de petrecere a timpului liber, cu bănci inteligente supraveghere video, tot ceea ce este necesar pentru ca oamenii să se simtă bine aici în Târgoviște, în cea mai nouă zonă a orașului nostru. La mulți ani, copii!” , a fost mesajul primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *