• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

1.300 de copaci plantați la Dobra

ByDâmbovițaMedia

nov. 9, 2021

La începutul acestei săptămâni, edilul comunei Dobra, Daniel Nica, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan au organizat o activitate în care au fost plantați 1.300 de puieți de salcâm și frasin.

Acțiunea face parte din proiectul „O pădure cât o țară”, finanțat de Consiliul Județean Dâmbovița, care prevede plantarea a 10.000 de puieți pe raza județului. Aceștia au fost plantați în mai multe localități dâmbovițene, printre care și Dobra.

,,Astăzi, am desfășurat o amplă acțiune de plantat de copaci în Dobra, pe malul drept al râului Ialomița, acolo unde odinioară era un zăvoi spectaculos. Din păcate, după revoluție a fost defrișat, însă intenționăm să reîmpădurim această zonă. Au fost plantați aproximativ 1300 de copaci. Alături de noi au fost domnul Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, doamna Luciana Cristea, vicepreședinte al Consiliului Județean și echipa de consilieri a dumnealor, cărora le mulțumim pentru spijinul acordat” , a declarat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *