• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Sarabanda de proiecte noi anunțate de edilul din Dobra, Daniel Nica

Byadminstefan

nov. 11, 2021

A trecut un an de când primarul Daniel Nica a preluat conducerea Primăriei Dobra. În acest timp, investițiile au continuat să avanseze, în special pe infrastructura rutieră, un capitol la care comuna Dobra stă foarte bine. Edilul a transmis astăzi  pe pagina sa de socializare că proiectele nu se vor opri acum, anunțând și alte investiții de mare anvergură care se regăsesc atât în infrastructura rutieră, educațională, sanitară și chiar cea sportivă.

Acesta a anunțat că au fost depuse două proiecte prin Ministerul fondului de Mediu pentru reabilitarea celor două grădinițe, din satele Dobra și Mărcești, prin programul de ,,Eficientizare energetică”. Administrația publică locală a implementat prin programul Anghel Saligny construirea unei punți pietonale și asfaltarea a încă 1,1 kilometri de drum comunal în cele două sate. Unul dintre cele mai importante proiecte anunțate de conducerea Primăriei Dobra este rețeaua de gaze, aceasta fiind singura utilitate care le lipsește cetățenilor. Edilul din Dobra a venit și cu o noutate pentru localnici. Dispensarul medical de la Mărcești va avea și o farmacie și un cabinet specializat de recoltare probe pentru analize cu plată cât și cu decontare prin Casa de Asigurări.

,,Dragi prieteni,

Pentru că a trecut deja un an din mandatul meu, vreau să vă informez despre proiectele pe termen scurt pe care le-am inițiat deja. Despre ce s-a făcut până acum, nu mai reamintesc, pentru că se poate vedea și v-am mai informat pe parcursul acestui an.

Așadar, am depus două proiecte prin Ministerul fondului de Mediu pentru  reabilitarea celor două grădinițe din Satul Dobra și satul Mărcești  prin programul „Eficientizare energetică a instituțiilor publice ” .

Am depus prin programul Anghel Saligny  construirea unei noi punți pietonale între satele Mărcești și Dobra și un proiect de modernizare și asfaltare a încă 1,1 km drum comunal în ambele sate.

De asemenea suntem în licitație pentru proiectul de șanțuri „asigurarea scurgerii apelor pluviale ” și construirea bazei sportive în satul Dobra.

De curând  am adus un medic de familie atât în satul Dobra cât și în Mărcești deschizând spre utilizare ambele dispensare  modernizate.

Și încă o noutate  – în dispensarul de la Mărcești va funcționa în plus  farmacia și un cabinet specializat de recoltare probe pentru analize cu plată cât și cu decontare prin Casa de Asigurări.

Vă reamintesc că avem proiectul de gaze finalizat și așteptăm ca Guvernul să scoată axe de finanțare pentru astfel de proiecte mari pentru a putea accesa fondurile necesare.

Va doresc multă sănătate și să ne bucuram de zilele pe care le trăim!” , a fost mesajul transmis de primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *