• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Târgoviște: Utilajele de deszăpezire, aliniate la start

ByDâmbovițaMedia

nov. 16, 2021

Primarul Daniel Cristian Stan a verificat în această dimineață în teren mijloacele materiale si a resursele umane pe care administrația locală târgovișteană le are la dispoziție în vederea derulării activității de deszăpezire.

Aproximativ 60 de utilaje proprii ale Direcției de Salubritate, peste 250 de oameni, stocuri suficiente de nisip, sare, clorură de calciu si carburant, reprezintă argumente solide pentru a concluziona ca suntem pregătiți pentru a face față provocărilor pe acest subiect. Acestora, li se adaugă și cei aproximativ 50 de voluntari mobilizați prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, precum si utilajul pentru topit zăpada, intrat acum 3 ani în dotarea Primăriei Târgoviște.

Totodată, toți beneficiarii de ajutor social vor fi angrenați în activitatea de deszăpezire.

De menționat că Direcția de Salubritate a Primăriei Târgoviște este operator licențiat ANRSC în ceea ce privește activitatea de curățare de zăpadă a căilor publice, astfel încât nu se pune problema unor eventuale dificultăți în ceea ce privește contractarea, din surse externe, a unui operator specializat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *