• vin. sept. 22nd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

247 de mijloace de transport public în comun verificate de polițiștii dâmbovițeni

Byadminstefan

oct. 20, 2021

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
Astfel, în ultimele 24 de ore, peste 300 de polițiști au acționat în cadrul a 19 acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost legitimate peste 3.000 de persoane, au fost verificate 72 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 69 de restaurante/terase/fastfood-uri și 25 de operatori autorizați/transportatori de persoane.
Totodată, polițiștii de la rutieră au continuat activitățile din trafic pentru creșterea gradului de siguranță, pe parcursul zilei de ieri, fiind oprite pentru control 247 de mijloace de transport persoane.
Pentru neregulile descoperite, respectiv pentru neportul măștii de protecție, polițiștii au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale. În continuare polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița sunt la datorie, continuând acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *