• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Administrația județeană, aproape de fotbalul dâmbovițean!

ByDâmbovițaMedia

ian. 27, 2022

Vești bune pentru susținătorii echipei de fotbal Flacăra Moreni! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a aflat astăzi, 27 ianuarie 2022, pe stadionul „Flacăra” din Moreni, alături de reprezentanții galeriei echipei, prilej cu care a anunțat proiectul înființării unei asociații sportive, alături de municipalitatea morenară, care va avea misiunea de a reprezenta cu succes fotbalul dâmbovițean. Inițiativa de a revitaliza Clubul Sportiv Municipal Flacăra Moreni, înființat în anul 1922 și aflat acum printre cele mai vechi cluburi de fotbal din România, va aduce bucurie multor dâmbovițeni care au trăit momentele de glorie ale echipei-fanion din județul nostru.

La întâlnirea cu reprezentanții clubului au mai participat: Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni, Claudiu Mănescu, șef serviciu în cadrul Serviciului Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații, Coordonare Societăți Comerciale, consilieri locali și județeni. Tot astăzi, președintele Corneliu Ștefan le-a spus celor prezenți că a împărtășit de multe ori bucuria și satisfacția suporterilor clubului, ca reacție la rezultatele frumoase ale acestei formații sportive, și a dat asigurări că va susține investițiile ce trebuie realizate pentru ca activitatea echipei de fotbal din Moreni să se desfășoare în cele mai bune condiții pentru a crea premisele revenirii în clasamentul celor mai bune echipe din țară.

„Flacăra Moreni”, care anul acesta împlinește 100 de ani de existență și activitate, a devenit, în timp, un simbol al municipiului Moreni, performanțele ei sportive însuflețind generații întregi de copii și adolescenți. În perioada 1988-1989, Flacăra Moreni se afla în Liga 1, iar în prezent ea se află în Liga 3.

Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliul Județean Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *