• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

A început reabilitarea Dispensarului medical din Finta

Byadminstefan

ian. 31, 2022

După ce anul trecut a fost finalizat proiectul de reabilitare al Dispensarului medical din satul Gheboaia, iată că administrația publică locală se pregătește să mai dea o lovitură pe ceea ce înseamnă infrastructură sanitară. Potrivit primarului din Finta, Florentin Oprea, astăzi s-a dat startul lucrărilor de modernizare a Dispensarului din Finta! Pentru că vremea este încă prielnică, conducerea Primăriei nu a mai stat pe gânduri și a început demersurile pentru un dispensar medical nou și modern.

Edilul-șef al localității a oferit mai multe detalii despre cum se va desfășura acest proiect atât de important pentru cetățeni.

 

„Chiar acum, la început de an, pentru că vremea este prietenoasă, au început și lucrările pentru modernizarea Dispensarului din Finta. Astfel, se reabilitează în forță atât interiorul cât și exteriorul, executându-se lucrări de calitate, la standarde europene.

Îmi doresc, ca la final, să putem aprecia împreună și această investiție, care va fi realizată la fel de bine ca și cele din anii trecuți. Până atunci, voi merge în teren pentru a superviza modul în care se derulează lucrările și vă voi arăta și dumneavoastră” , a transmis primarul comunei Finta, Florentin Oprea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *