• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Au început lucrările de reabilitare a Bulevardului Regele Carol I din Târgoviște

ByDâmbovițaMedia

ian. 31, 2022

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook că a fost dat startul  lucrărilor de reabilitare și pe Bulevardul Regele Carol I din municipiul Târgoviște, cu ajutorul banilor europeni!

Intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a 2 straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.

Totodată, în zona trotuarului, se va realiza canalizație pentru cabluri tip NetCity în vederea introducerii în subteran a tuturor rețelelor deținătorilor de utilități.

Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi copac

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, în aer liber şi copac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *