• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Alte obiective importante țintite de administrația locală din Finta

ByDâmbovițaMedia

oct. 31, 2021

Deși pandemia a stricat anul acesta, dar și anul trecut planurile multor UAT-uri pentru dezvoltare, acest lucru nu se întâmplă și la Finta, care continuă să pregătească proiecte pentru evoluția  localității.

Edilul comunei, Florentin Oprea ne-a precizat că următoarea țintă pentru administrația public locală este amenajarea unui Centru de zi, chiar în fostul sediu administrativ al comunei.  Demersurile pentru acest proiect nu au mers ceas, deoarece au intervenit câteva obstacole privind prețurile materialelor pentru reabilitarea clădirii. Totuși, primarul din Finta este optimist că lucrările vor începe în primăvara anului următor. ,,Ne dorim ca în primăvara anului următor să începem lucrările la Centrul de zi din Finta, fostul sediu al Primăriei. Lucrurile au mers puțin mai greu pentru acest obiectiv, deoarece prețul materialelor s-a dublat practic, am scos această investiție de mai multe ori la licitație, acum căutăm să venim cu un suport din bugetul propriu și cred în primăvară o să începem lucrările și acolo” , a precizat Florentin Oprea, primarul comunei Finta.

Nu în ultimul rând, acesta a mai vorbit și despre construirea unor vestiare pentru baza sportivă din Gheboaia, pe fonduri de la bugetul local, unde ar putea începe curând lucrările.

,,Avem un proiect și la o bază sportivă din Gheboaia, pe fonduri proprii. Trebuie să începem curând lucrările și acolo. Mai exact, acolo este un mini-teren de fotbal, dar care nu au vestiare adecvate. Vrem să construim niște vestiare pentru acest teren, așa cum am făcut și pentru baza sportivă de la Finta, din bugetul propriu, cu costuri cât mai reduse” , a mai completat edilul din Finta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *