• sâm. ian. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Eficientizarea energiei electrice, un proiect aproape de realizare la Dobra

Byadminstefan

oct. 31, 2021

Comuna Dobra continuă să fac pași spre dezvoltare! Edilul Daniel Nica, ne-a confirma că la ultima ședință de  Consiliu Local au fost aprobate doua proiecte importante implementate de administrația publică locală. Una dintre ele a fost eficientizarea energiei electrice în instituțiile publice din satele Dobra și Mărcești.

Astfel, în cadrul proiectului de eficientizare a energiei electrice, grădinițele din satele Dobra și Mărcești vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. De asemenea, la ultima ședință de Consiliu Local Dobra a fost aprobat proiectul documentației pentru repararea drumurilor comunale. Localitatea Dobra a fost într-un continuu șantier pentru reabilitarea străzilor din localitate în ultimii ani,  iar în curând, nicio stradă nu va rămâne neasfaltată.

,,În ultima ședință de Consiliu Local am aprobat devizul pentru reparare drumuri comunale. Am aprobat reparația și întreținerea tuturor  drumurilor comunale și drumului de exploatare, ruta ocolitoare a satului Dobra  asfaltate în anii anteriori în valoare de aproximativ 200 000 lei . De asemenea, a fost aprobat în Consiliu Local devizul pentru depunerea proiectelor cu eficientizarea energiei electrice la grădinițe, au fost făcute documentațiile tehnice și vor fi depuse la Fondul de Mediu”, a declarat edilul Daniel Nica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *