• sâm. ian. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Avertisment al polițiștilor: Nu deschideți mesajele audio primite prin SMS!

Byadminstefan

apr. 26, 2022

Pentru siguranța datelor dumneavoastră, nu deschideți atașamentele din mesajele primite de la persoane necunoscute Polițiștii recomandă cetățenilor ca în situația în care au primit mesaje de la persoane necunoscute să nu acceseze link-urile întrucât pot pierde date importante.
Înainte de a accesa un atașament din surse necunoscute, analizați cu atenție informațiile primite, fiți atenți la exprimarea interlocutorilor în scris, precum și la corectitudinea gramaticală a textului.
Nu instalați aplicații din surse necunoscute și programe necertificate descărcate de pe website-uri dubioase. Există programe informatice care pot înregistra caracterele tastate, astfel datele cardului bancar precum și alte date de identificare sau autentificare pot ajunge în posesia unor persoane neautorizate.

Dacă primiți o solicitare, indiferent de modalitate (e-mail, SMS, apeluri telefonice sau la servicii financiare furnizate de bancă la distanță), vă recomandăm să nu comunicați altor persoane PIN-ul, datele înscrise pe card inclusiv codul CVV2/CVC2, datele personale de identificare, orice alte informații de securitate aflate pe carduri sau parolele de securitate utilizate în tranzacționare. Datele înscrise pe card trebuie cunoscute exclusiv de titular și trebuie completate doar când acesta efectuează cumpărături online pe site-uri securizate.
Semnalați imediat orice tentativă de fraudă și manifestați atenție atunci când efectuați orice tranzacție online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *