• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Primarul Daniel Cristian Stan, prezent la festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Pedagogie-Psihologie

ByDâmbovițaMedia

apr. 27, 2022

Municipiul Târgoviște, respectiv Colegiul Național Pedagogic „Constantin Cantacuzino” Târgoviște găzduiește Olimpiada Națională de Pedagogie- Psihologie pentru licee pedagogice, în perioada 26-29 aprilie 2022, la care vor participa 66 de elevi, care au obținut 85 de puncte la proba scrisă susținută luni,18 aprilie 2022.

La festivitatea de deschidere, primarul Daniel Cristian Stan a ținut să le ureze succes olimpicilor naționali.

„Municipiul Târgoviște găzduiește și Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie, la câteva zile după închiderea celei de Limba și Literatura Română. O onoare evidentă, care face din orașul nostru un loc al performanțelor, al competiției de cel mai înalt nivel.

Dascăli pasionați, elevi strălucitori. Sunt toți aici, întrecându-se cu onestitate, fair-play, încredere. Nu poate să iasă decât ceva extraordinar din asta, ca orice provocare asumată cu țeluri înalte și de bună-credință.

Iar Târgoviștea oferă cadrul ideal acestei competiții. Sper ca, dincolo de concursul propriu-zis, să aveți șansa, elevi și profesori, să descoperiți un oraș deosebit, cu o moștenire unică, îmbibat de istorie veche și îngrijit cu dragoste.

Succes, olimpici naționali! Târgoviște vă salută!”

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane în picioare

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *