• mie. sept. 27th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Chindia, egal cu FC Argeș și rămâne neînvinsă după 4 etape

Byadminstefan

dec. 19, 2020 , ,

Chindia a fost foarte aproape în această seară de o victorie în confruntarea cu FC Argeș, care s-a încheiat 2-2, târgoviștenii având și un gol în prelungirile meciului, dar acesta a fost anulat pe motiv de ofisde.

Gazdele au început cu o șansă mare de gol,  dar portarul piteștenilor, Greab a intervenit miraculos de două ori în aceeași fază. Goalkeeperul Chindiei, Marian Aioani s-a rematrcat și el la un șut de la puternic de la distanță, iar apoi a respins execuția lui Mușat, din lovitură liberă.

Cei care au reușit să deschidă scorul au fost argeșenii  (34), dintr-un penalty obținut de Malele și transformat de Șerban. La doar un minut după, Chindia a egalat dintr-o fază comică în care argeșenii și-au dat autogol. Neguț a trimis mingea în bară după ce acesta a fost deviată de Matei, iar balonul a ricoșat la Deslandes, care nu a putu controla balonul și a trimis în plasă.  Tot în prima parte a jocului, FC Argeșul a avut bară  la execuția lui Ndiaye.

Marco Dulca și-a reconfirmat perioada bună de formă prin care trece și a înscris  pentru Chindia cu un șut  superb de la 25 de metri. În partea secundă, Neguț nu l-a putut învinge pe Greab, iar la cealaltă poartă, Aioani a parat șutul lui Malele.

În minutul 72, piteștenii au egalat, după un șut cu efect al lui Grecu,  în vinclul porții. Spre final, Chindia a mai avut alte ocazii mari de gol prin Popa și Iacob, iar în prelungiri a avut un gol anulat, marcat de Pițian și o șansă irosită de Berisha.

Sursa foto: Pagină de Facebook, AFC Chindia Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *