• mie. sept. 27th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Chindia învinge la Voluntari și urcă pe loc de play-off în clasamentul Ligii 1

Victorie categorică în această seară pentru roș-albaștrii în confruntarea cu FC Voluntari, din etapa a 14-a! Chindia s-a impus cu 2-0, după o repreziă secundă  spectaculoasă oferită de târgovișteni!

Ilfovenii au avut un început mai bun de joc, primele ocazii înregistrându-se la poarta apărată de târgovișteanul Marian Aioani, care a reținut o minge dificilă în urma șutului trimis de Mailat (9), din colțul careului de 16 metri.  La câteva minute mai târziu, Achim a fost cel care și-a încercat șansa de a înscrie, dar Aioani a fost din nou la post și a reținut balonul fără probleme. Prima mare ocazie a dâmbovițenilor a venit în minutul 25, când Daniel Popa a scăpat singur cu portarul Rîmniceanu, dar acesta a intervenit la timp. În prelungirile primei reprize, Neguț a mai trimis un șut bun de la marginea careului, pe colțul scurt, dar portarul celor de la Voluntari a rămas neînvins și după acest moment.

Repriza secundă a aprținut în totalitate târgoviștenilor, reușind să deschidă scorul încă din minutul 50, după ce  Marco Dulca a recuperat o minge, acesta i-a trimis în dreapta lui Florea, care l-a găsit perfect cu o pasă pe Daniel Popa, care a trimis cu mare ușurință mingea în poartă.

O altă ocazie mare de gol pentru gruparea târgovișteană a venit în minutul 57, când Martac a centrat de pe partea dreaptă, portarul Rîmniceanu a respins mingea în față, iar Neguț a reluat către poartă, iar goalkeeper-ul gazdelor a scos mingea cu piciorul. Marco Dulca a fost aproape de un gol de generic (60),  cu un șut ca din tun, de la aproximativ 30 de metri, dar mingea trimisă de acesta a lovit transversala porții. Golul plutea în aer, iar în minutul 67, Daniel Florea recuperează mingea, acesta îi pasează lui Daniel Popa, care la rândul său îi trimite înapoi lui Florea care nu i-a iertat pe ilfoveni și scorul pe tabela de marcaj era 0-2 pentru Chindia Târgoviște. De asemenea, dâmbovițenii și-au mai creat ocazii mari de gol până la finalul meciului prin Pițian, Dulca,Rață și Berisha, toți patru fiind foarte aproape să înscrie.

Chindia ajunge la 19 puncte în clasament, dup 14 etape și ocupă locul 6, ultima poziție de play-off.

Echipe de Start

FC Voluntari: Lavin – Costin, Balaur, Armaș, Vlad – Anderson, De Lucas, I. Gheorghe – A. Popa, Jefte, Mailat

Chindia: Aioani – Martac, Iacob, Pițian, Căpușă – Neguț, M. Dulca, Rață, Dumitrașcu – D. Popa, D. Florea

Sursa foto:Pagina de Facebook AFC Chindia Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *