• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Chindia, remiză cu Gaz Metan Mediaș și rămâne singura echipă din play-out neînvinsă

În cea de-a șasea etapă a play-out-ului Ligii I, Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș au terminat la egalitate, 1-1, după un joc în care cele două formații nu au arătat un fotbal de calitate.

În prima parte a întâlnirii, nu a existat decât o singură fază periculoasă a avut loc abia în minutul 45, în urma unei învălmășeli în careului Gazului, când atacantul Daniel Florea, a tras de două ori în aprătorii ardeleni.

În minutul 50, Chindia primește penalty, în urma unei intervenții a lui Hroj asupra lui Neguț. Daniel Popa a fost cel care a transformat penalty-ul și a adus-o pe Chindia în avantaj. Cinci minute mai târziu, Dulca putea majora avantajul pentru târgovișteni, dar mingea trimisă de acesta cu capul a fost deviată în corner de Butean. Foarte aproape de gol au fost Florea și Rață, care în urma unei recentrări (68) a lui Popa, nu au reușit să introducă balonul în poartă.

Cum ocaziile se răzbună în fotbal, Gaz Metan a readus scorul la egalitate în urma unei degajări ratate a tânărului portar, Marian Aioani (72).

Așa s-a scris istoria acestui joc, pe care Chindia a fost aproape să-l câștige, dar neșansa a fost cel mai mare adversar al roș-albaștrilor. Elevii pregătiți de Emil Săndoi rămân neînvinși după șase etape din play-out. Chindia rămâne lider detașat, cu 34 de puncte, șapte goluri marcate și doar unul primit.

Sursa foto:  Facebook, AFC Chindia Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *