• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Chindia Târgoviște a eliminat-o pe Fc Hermannstadt și s-a calificat în optimile Cupei României

Vineri seară, Chinida a reușit să treacă de Fc Hermannstadt, după 1-1 la capătul celor 90 de minute și prelungiri, impunându-se la loviturile de departajare cu scorul de 4-2.

Formația târgovișteană a evoluat din nou pe arena Marian Anastasovici, din Giurgiu, acolo unde roș-albaștrii își dispută meciurile de pe teren propriu. Sibienii au fost cei care au reuși să deschidă scorul (41), prin Jo Santos, din lovitură liberă. La doar două minute după reluarea jocului (43), Cristi Cherchez a fost cel care a readus egalitatea pe tabela de scor.

Ambele echipe au avut câte un eliminat, Fomba (80), de la Chindia, şi de brazilianul Romario Pires (90), de la FC Hermannstadt.

După finalul celor 120 de minute de joc, loviturile de departajare s-au executat astfel: Lucian Buzan 0-0 (ratare – apără Dinu Moldovan), Daniel Popa 1-0 (gol), Bright Addae 1-0 (ratare – apără Dinu Moldovan), Cristian Neguţ 2-0 (gol), Alexandru Vodă 2-1 (gol), Paul Iacob 3-1 (gol), Fabio Fortes 3-2 (gol), Mihai Neicuţescu 4-2 (gol).

Omul meciului a fost desemnat portarul târgoviștean Dinu Moldovan, care a apărat două penalty-uri la loviturile de departajare.

SURSA FOTO: pagina de Facebook, AFC Chindia Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *