• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Comuna Dobra se dezvoltă prin PJDL

Byadminstefan

oct. 23, 2023

Într-o conferință de presă organizată la sediul PSD Dâmbovița, primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a oferit detalii privind proiectele de dezvoltare locală care se derulează și cele care urmează să fie demarate prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), subliniind importanța acestor investiții pentru comunitatea sa.

Unul dintre proiectele majore menționate de primarul Nica este asigurarea scurgerii apelor și accesului la proprietăți, o investiție inițiată prin PJDL în valoare de 3,5 milioane de lei. Acest proiect este în prezent finalizat în proporție de 90%, îmbunătățind semnificativ infrastructura locală și facilitând accesul către proprietăți.

Cu privire la continuarea acestui proiect, primarul a precizat că au fost depuse fonduri în valoare de 4,5 milioane de lei pentru a acoperi atât satul Mărcești, cât și satul Dobra. Lucrările pentru acest nou proiect vor începe anul viitor, asigurând astfel continuarea dezvoltării infrastructurii în zonă.

Totodată, Daniel Nica a subliniat importanța altor proiecte finanțate prin PJDL, inclusiv o investiție de 1,2 milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în satul Mărcești, pe strada Chinezul, Dogari, și o extindere a rețelei pe drumul județean către Cornățel.

În acest moment se lucrează la mai multe investiții în comuna Dobra. Unele dintre acestea sunt asigurarea scurgerii apelor și accese proprietăți, un proiect demarat prin PJDL, în valoare de 3,5. Putem spune că investiția este realizată în proporție de 90%.

Tot pentru continuarea acestei investiții, la nivelul localității, atât în satul Mărcești, cât și în satul Dobra, am depus încă un proiect în valoare de 4,5 milioane de lei, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală și urmează să dăm ordinul de începere al lucrărilor anul următor. Tot prin PJDL, am implementat un proiect în valoare de  1,2 milioane de lei, o investiție de extindere apă și canalizare, satul Mărcești, pe strada Chinezul, Dogari și încă o extindere a rețelei  pe drumul județean, din spre Dobra, spre Cornățel” , a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

În încheiere, primarul a subliniat că, până în prezent, prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală, comuna Dobra a obținut fonduri de peste 2 milioane de lei, susținând astfel dezvoltarea comunității locale și îmbunătățind infrastructura în beneficiul tuturor locuitorilor. „Până în prezent, prin acest Program Județean de Dezvoltare Locală, am adus în localitatea Dobra numai puțin de peste 2 milioane de lei” , a mai precizat primarul Daniel Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *