• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Comuna Finta va avea două dispensare medicale moderne!

ByDâmbovițaMedia

iun. 6, 2021

Una dintre prioritățile administrației publice locale din comuna Finta este asistența medicală a cetățenilor.

Potrivit edilului Florentin Oprea, în aceste momente se lucrează în ritm susținut la reabilitarea și  modernizarea dispensarului medical uman din satul Gheboaia, care a ajuns deja într-un stadiu avansat, de peste 90%. Acesta va fi deschis localnicilor în următoarele săptămâni. După acest moment, administrația publică locală va demara lucrările tot pentru reabilitare și modernizare a dispensarului medical uman din satul Finta. Ambele investiții sunt realizate prin Programul Național de Dezvoltare (PNDL), în parteneriat cu Primăria Finta, care va avea o cotă de cofinanțare de 5%.

,,Pregătim două proiecte importante pe infrastructura sanitară a localității.  Este vorba despre două dispensare medicale, din satele Gheboaia, respectiv Finta. Cel din satul Gheboaia este aproape gata, au început amenajările interioare, facem recepția și îl vom inaugura în curând. Va fi un dispensar modern în care medicii își vor putea desfășura activitatea în condiții cât mai bune. De asemenea, este important și pentru locuitorii comunei noastre să aibă în apropiere o clinică unde să se trateze. Vedem cât de importantă este sănătatea, mai ales după această perioadă dificilă prin care am trecut cu toții. Cu siguranță, această investiție este mai mult decât benefică pentru comunitatea locală” , a punctat primarul localității Finta, Florentin Coman.

Odată cu realizarea acestor investiții, medicii din comuna Finta își vor desfășura activitatea în două dispensare medicale moderne, cu aparatură nouă, iar pacienții vor fi tratați în condiții mai mult decât optime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *