• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Conducerea PSD Dâmbovița Pornește Turneul de Vizite pe Valea Dâmboviţei

Byadminstefan

sept. 22, 2023

La finalul acestei săptămâni, conducerea PSD Dâmbovița a început o serie de întâlniri cu organizațiile PSD de pe Valea Dâmboviței. Membrii din comunitățile Văleni Dâmbovița, Pucheni, Malu cu Flori, Cândești, Bărbulețu, Râu Alb și Pietrari au fost primii care au avut ocazia de a discuta cu reprezentanții partidului în cadrul acestor întâlniri.

Spre sfârșit de săptămână, mai exact în ziua de joi, conducerea PSD Dâmbovița a început întâlnirile cu organizațiile PSD de pe Valea Dâmboviţei! Văleni Dâmbovița, Pucheni, Malu cu Flori, Cândești, Bărbulețu, Râu Alb și Pietrari au fost primele dintre cele 13 organizații de pe Vale în care s-au purtat discuții cu membrii de partid. ,,Discuțiile s-au axat atât pe proiectele noastre administrative, cât și pe cele de natură politică. Rezultatele primarilor PSD sunt mai mult decât concludente și se văd în investițiile pe care aceștia le-au adus în localitățile lor, iar munca administrativă se va reflecta și în rezultatele alegerilor de anul viitor!  Vom câștiga și aici, pe Valea Dâmboviţei, tot ce se poate câștiga: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Le-am cerut colegilor mei să mențină ritmul și, în același timp, să fie la fel de atenți la nevoile celor care i-au așezat pe scaunele de primar sau de consilieri locali. Ne vedem la Tătărani și la Voinești!’’, a precizat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan la finalul vizitei.

Se lucrează la rețele de apă și apă uzată din Tătărani, cât de curând va începe proiectul de modernizare a drumurilor din comună, Consiliul Județean Dâmbovița va dota Școala Gimnazială din Tătărani cu echipamente digitale, mobilier și materiale didactice și vom achiziționa un microbuz electric pentru elevii navetiști. Sunt lucruri și rezultate palpabile, iar acestea ne vor asigura câștigarea tuturor alegerilor din 2024: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Le-am subliniat colegilor noștri importanța alegerilor de anul viitor și impactul pe care acestea le vor avea asupra comunității de aici. Tocmai de aceea trebuie să muncim cel puțin la fel de mult ca și până acum. Localitățile conduse de primarii PSD Dâmbovița sunt de departe cele mai performante, iar acest lucru nu trebuie să schimbe. Încă o dată, vreau să le mulțumesc colegilor mei din Tătărani pentru prezența numeroasă la întâlnirea de azi. Se dovedește că PSD DÂMBOVIȚA este cu adevărat O ECHIPĂ!’’, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *