• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Consilierii locali USR Târgoviște cer transport public gratuit pentru elevi și studenți

ByDâmbovițaMedia

ian. 17, 2022

Elevii și studenții, care învață la unitățile școlare din municipiul Târgoviște ar putea avea dreptul să circule gratuit cu mijloacele de transport public în comun din oraș!

Propunerea a fost făcută de doi consilieri locali USR-PLUS Dâmbovița, care fac parte din Consiliul Local Municipal Târgoviște. Proiectul este susținut și de deputatul USR-PLUS, Daniel Blaga.

,,Consiliul Local Târgoviște și Primăria Municipiului Târgoviște ar putea susține mai mult educația. Cu siguranță ar fi o gură de oxigen pentru elevi și studenți, dar și pentru părinți, dacă transportul local ar fi gratuit pentru cei care frecventează cursurile. Cu siguranță, pentru mulți părinți reprezintă un efort să cumpere un abonament lunar pentru copiii lor, pentru a se deplasa la școală sau la facultate. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, copiii ar fi mai în siguranță, iar părinții și dascălii ar fi mai liniștiți.

 

Consiliul Local Târgoviște și Primăria Municipiului Târgoviște trebuie să se implice mai mult. Colegii mei din cadrul CL Târgoviște, consilierii USR – Marius Calomfirescu și Dan Mărgărit vin cu un proiect în fața aleșilor locali prin care cer ca toți cei care învață în unitățile de învățământ din oraș să aibă dreptul să circule cu autobuzul gratuit. Nu de alta, dar am văzut cu toții că noile autobuze atât de lăudate de edilii târgovișteni circulă mai tot timpul goale, dar pe banii publici…’’, a fost mesajul de susținere al consilierul USR-PLUS, Daniel Blaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *