• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Cu o evoluţie modestă, Chindia a pierdut ieri seară în faţa celor de la FCSB

Chindia Târgovişte a pierdut  ieri seară în faţa  echipei FCSB cu  2-0, după un joc în care elevii lui Emil Săndoi nu au contat deloc în ofensivă!

Golurile formaţiei bucureştene au fost marcate de Iulian Cristea, respectiv Florin Tănase.

Chindia Târgovişte a avut o evoluţie modestă în faţa celor de la FCSB, reuşind să ajungă în doar câteva rânduri la poarta apărată de Andrei Vlad, dar fără să-şi creeze mari oportunităţi de a înscrie. Prima încercare a avut-o Dulca în primele 10 minute al jocului, care a trimis un şut modest spre poarta adversă, iar Vlad a reţinut uşor balonul. FSCB a reuşit să înscrie la prima ocazie de gol, când  Iulian Cristea (23) a trimis mingea în poartă din 6 metri, după centrarea lui Moruţan. În minutul 56, FSCB reuşete desprinderea pe tabela de marcaj, după o execuţie din afara careului cu piciorul stâng a lui Tănase care l-a executat perfect pe Aioani, iar în acest fel s-a scris  istoia acestui meci.

După partida de ieri, Chinida rămâne cu 11 puncte în clasament, ocupând locul 8 în acest moment, în vreme ce, fromaţia bucureşteană rămâne pe locul 2, la doar trei puncte în spatele liderului Criaova, formaţie pe care Chindia Târgovişte o va înfrunta etapa viitoare în campionat.

Chindia: Aioani – Dinu, Pițian, Fomba, Ioniță – Neguț, Rață, Berisha, Yameogo – Popa, Florea

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Panțîru – Olaru, Popescu, Tănase – Man, Buș, Moruțan

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *