• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Cum aleg cea mai bună cărămidă decorativa?

Byadminstefan

iul. 4, 2022

Atunci când alegeți placari ceramice de un tip sau altul, pentru o casă sau pentru un proiect comercial, ar trebui să va decideți cât doriți să cheltuiți – acesta este primul pas.

De asemenea, asigurați-vă că respectiva cărămida artificială pe care o alegeți este potrivită pentru suprafața pe care doriți să o acoperiți. Ar trebui să cereți sfatul unui profesionist înainte de a decide ce cărămidă decorativa să cumpărați. Cărămida decorativa interioară și exterioară poate varia în ceea ce privește stilul și culoarea. Dacă încercați un proiect de do-it-yourself, alegeți cărămidă decorativa flexibila, care este ușor de instalat.

Important: 

Indiferent de stil și culoare, cărămida aparenta ar trebui să fie rezistentă la intemperii.

Puteți cumpăra o singura colectie de caramizi decorative, dintr-un catalog de producător, dar cel mai bine este să vedeți materialul personal – apoi, puteti folosi chiar doua sau trei tipuri, pentru intreaga constructie.  Este important să alegeți cărămidă decorativa care să fie suficient de flexibila pentru a lucra cu ea. Observați, de asemenea, detaliile legate de rostuire, curatare si rezistență la UV.  Panourile care sunt cimentate sunt în general mai sigure decât cele atașate cu șuruburi.

Indiferent de stilul și culoarea pe care le selectați, cărămida aparenta trebuie să fie rezistentă la intemperii. Dacă cărămida artificială nu este realizată cu un anumit tip de protecție împotriva razelor ultraviolete de la soare, aceasta s-ar putea estompa în timp. Cărămida decorativa exterioară ar trebui să fie, de asemenea, rezistentă la apă pentru a fi protejată de ploaie sau zăpadă. Dacă este instalată într-o bucătărie sau o baie, cărămida interioară decorativa trebuie să reziste la umezeală și umiditate, altfel pereții s-ar putea deteriora.

Pentru cărămizi artificiale foarte realiste, alege ceva ușor și nu prea gros. Cărămizile subțiri artificiale arată adesea mai autentice decât panourile mai groase. Pentru cărămizile decorative interioare, alegeți o culoare care se potrivește cu decorul locuintei, sau cărămida poate părea falsă. Dacă dormitorul este decorat în culori calde de pământ, alegeți cafeniu sau bej pentru cărămidă decorativa.

Comandati de aici caramizi decorative de interior si exterior, de greutate redusa, din gama Werkbrick!

Dacă instalați cărămidă artificială deasupra unui șemineu, alegeți nuanțe de taupe pentru un aspect natural. De asemenea, va trebui să alegeți un material care este rezistent la căldură sau s-ar putea deforma cu ușurință. În plus, luați în considerare modul în care cărămida falsă se va coordona cu culoarea podelei. Indiferent dacă aveți mochetă, vinil, gresie sau lemn, alegeți o culoare de cărămidă artificială care completează podeaua.

Este important să citiți instrucțiunile de instalare înainte de a decide ce cărămizi artificiale să cumpărați. Unele cărămizi artificiale sunt mai ușor de instalat decât altele. De asemenea, determinați de ce instrumente veți avea nevoie pentru a aplica cărămida decorativa și de cât adeziv veți avea nevoie pentru fiecare metru patrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *