• joi. sept. 21st, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Cum arată în acest moment viitoarea autogară de pe Calea Ialomiței

Byadminstefan

nov. 19, 2021
Așa arată acum viitoarea autogară principală a municipiului Târgoviște, singura construită în ultimii 30 de ani în orașul nostru!
✅ Obiectivul, situat pe strada Calea Ialomiței, va avea dimensiuni impresionante, respectiv o suprafață de aproximativ 17.000 mp., suprafața construită desfășurată fiind de 3.574 mp., incluzând și o hală de garare pentru 40 de autobuze.
✅ Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), sunt modernizate stațiile de călători, sunt construite 3 stații de capăt de traseu, depoul de pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.
✅ Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.
✅ Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.
✅ Valoarea contractului de execuție este de 42.562.374,36 lei, fără TVA, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi persoane în picioare
Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *