• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dâmbovița: 259 de sancțiuni contravenționale aplicate în trafic de polițiști în ultimele 24 de ore

ByDâmbovițaMedia

sept. 23, 2021

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au continuat acțiunileorganizate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru descurajarea faptelor antisociale, limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 și creșterea gradului de siguranță în trafic.
Astfel, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 14 evenimente, dintre care 10 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 15 infracțiuni, dintre care 8 contra patrimoniului și 4 contra persoanei.
În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 259 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 76.240, iar în cadrul activităților organizate pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru nerespectarea regulilor de circulație, au dispus reținerea a 25 de permise de conducere și a 5 certificate de înmatriculare.
De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual, au fost legitimate 1895 de persoane, au fost verificate 56 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 50 de restaurante/terase/fastfood-uri, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție.
Totodată, polițiștii dâmbovițeni au efectuat verificări și în 215 mijloace de transport persoane și la 21 de operatori autorizați/transportatori de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *