• lun. mart. 4th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dâmbovița: Peste 300 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore

ByDâmbovițaMedia

sept. 16, 2021

În ultimele 24 de ore, în cadrul activităților desfășurate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, polițiștii din Dâmbovița au plicat peste 300 de sancțiuni contravenționale, au reținut 8 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, au acționat pentru creșterea gradului de siguranță al comunității și pentru pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual generat de virusul Sars-CoV-2.

În cadrul activităților, polițiștii au constatat 16 infracțiuni și au aplicat 360 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 63.755 de lei. Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 8 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.
Totodată, pe raza întregului județ, au fost desfășurate 14 acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind legitimate 1.573 de persoane, verificate 40 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 46 de restaurante/terase/fastfood-uri.

Activitățile desfășurate au vizat și controlul mijloacelor de transport persoane, fiind verificate peste 180 de astfel de autovehicule.De asemenea, pe parcursul zilei de ieri, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *