• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dâmbovița: 22 de permise reținute de polițiști în ultimele 24 de ore

ByDâmbovițaMedia

sept. 14, 2021

Polițiștii dâmbovițeni sunt 24 din 24 în slujba cetățenilor

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au continuat acțiunile organizate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru descurajarea faptelor antisociale, limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 și creșterea gradului de siguranță în trafic.
Astfel, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 28 de evenimente, dintre care 21 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 25 de infracțiuni, dintre care 6 contra patrimoniului și 11 contra persoanei.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 149 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 47.372, iar în cadrul activităților organizate pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru nerespectarea regulilor de circulație, au dispus reținerea a 22 de permise de conducere și a 3 certificate de înmatriculare.
De asemenea, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual, au fost legitimate 1.579 de persoane, au fost verificate 72 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 69 de restaurante/terase/fastfood-uri, fiind plicate 6 sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție.
Totodată, polițiștii dâmbovițeni au efectuate verificări și în 194 de mijloace de transport persoane și la 28 de operatori autorizați/transportatori de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *