• sâm. sept. 23rd, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dragoș Popescu a votat în comisia de mediu a Senatului ca arderile de deșeuri să devină infracțiune

Byadminstefan

mart. 14, 2022

Senatorul Dragoș Popescu a anunțat pe pagina sa de Facebook că astăzi a votat un raport favorabil în comisia de mediu a Senatului pentru inițiativa legislativă prin care  este propus ca arderile de deșeuri să devină infracțiune și în România!

Până în acest moment, proiectul de lege are avize CES și CL favorabile și face parte dintr-o serie de propuneri legislative pentru îmbunătățirea calității aerului din România, ??????? ?????? ???.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „RAPORT FAVORABIL PENTRU PROIECTUL DE LEGE CARE TRANSFORMĂ ARDEREA DESEURILOR ÎN INFRACȚIUNE DRAGOS POPESCU Senator DâmboviÈa”

„Astăzi am votat un RAPORT FAVORABIL în comisia de mediu a Senatului, pentru inițiativa legislativă prin care propun ca ???????? ?? ??????? ?? ?????? ???????????!

Cu toate că Ministerul Mediului – România, a dat un punct de vedere în care propunea amendamente legate de  urși si râși   și, în fapt, nu susținea modificarea mea?, colegii din comisie au respins amendamentele ministerului și au susținut inițiativa.

Mai puțin PSD, care s-a abținut…

Urmează votul în Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări, care are raport comun cu cea de mediu, iar apoi votul în plen.

Proiectul are avize CES și CL favorabile și face parte dintr-o serie de propuneri legislative pentru îmbunătățirea calității aerului din România, ??????? ?????? ???.” , a transmis parlamentarul USR, Dragoș Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *