• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dragoș Popescu, întâlnire de lucru cu reprezentanții Comisiei Europene, DG Envi

Byadminstefan

iul. 13, 2022

Încă de la începutul mandatului de senator, creșterea calității aerului a fost una dintre prioritățile principale ale lui Dragoș Popescu. Acesta  avut astăzi o   întâlnire de lucru cu reprezentanți ai Comisiei Europene, DG Envi, în care tema principală abordată a fost calitatea aerului.

Parlamentarul partidului REPER spune că  România are o serie de probleme și de procese pentru nerespectarea legislației europene și angajamentelor față de Comisia Europeană. Totodată, aceste impedimente  ar putea duce la pierderi de fonduri europene pentru România.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi text care spune „Euro ह AXIS DG Environnement DG Milieu DG Action pour le clima DG Klimaat DG Ressources humaines G Personele Middele”

„Avem o listă lungă de recomandări pentru Ministerul Mediului – România și de soluții practice, chiar de la specialiștii cu care am discutat astăzi. Marea întrebare este de ce nu merg oamenii din minister la astfel de consultări si discuții. Revin cu detalii pe punctele discutate si soluțiile propuse. În schimb am primit laude pentru eforturile societății civile, alături de Octavian Berceanu si Oana Neneciu” , a scris pe Facebook, senatorul REPER, Dragoș Popescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *