• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

O altă zonă din municipiul Târgoviște va fi complet schimbată

ByDâmbovițaMedia

iul. 12, 2022

Municipiul Târgoviște continuă să se dezvolte! Conducerea Primăriei Târgoviște a făcut o vizită în teren la șantierul ce privește reabilitarea unui fost teren de joacă din cartierul Mihai Viteazul, în vecinătatea străzii Matei Vlădescu.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, investiția respectivă vizează modernizarea unui teren degradat, de aproximativ 1000 de mp, care va fi radical transformat într-un spațiu modern pentru fitness și cu un mini-teren de baschet.

„În cartierul Mihai Viteazul din municipiul Târgoviște, pe strada Matei Vlădescu, aici unde administrația locală târgovișteană derulează un proiect de regenerare urbană. Este vorba despre realizarea unui spațiu de fitness și a unui mini-teren de baschet, toate acestea în cadrul unui proiect la care ordinul de începere a fost dat undeva la finalul lunii mai și sperăm că în luna august, adică luna viitoare, să fie finalizat acest proiect. Vorbim despre o investiție pe o suprafață de aproximativ 1000 de metri pătrați, o investiție care vizează aducerea unor echipamente de fitness și de asemenea, realizarea unui spațiu verde generos pe aproximativ 500 de metri pătrați. Totodată, vor fi și alei, va fi o zonă foarte frumoasă față de ceea ce era aici. A fost un spațiu de joacă pentru copii, dar de foarte mult timp nu a mai făcut obiectul unor lucrări de reabilitare. Sper să reușim ca undeva luna viitoare să finalizăm aceste lucrări de investiție. Valoarea investiției este undeva la 700.000 de lei, cu tot cu TVA, suportate din bugetul local al administrației locale târgoviștene. Asemenea investiții vor fi realizate și în alte puncte din municipiul Târgoviște. Este vorba despre o intervenție locală și de transformarea unei zone degradate, într-o zonă în care veți vedea va fi foarte frumoasă și foarte apreciată de târgovișteni” , a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copac şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, copac şi în aer liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *