• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Dragoș Popescu, prezent la Bursa generală a locurilor de muncă și la gala asigurărilor de sănătate

ByDâmbovițaMedia

mai 20, 2022

Dragoș Popescu, senator USR, a dat astăzi curs invitațiilor la “Bursa generală a locurilor de muncă” organizată anual de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița și la prima gală a asigurărilor de sănătate, eveniment care avut loc la Cinema Independența din Târgoviște.

„Astăzi am participat la “Bursa generală a locurilor de muncă” organizată anual de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița.

Angajatorii au astfel posibilitatea de a selecta în mod direct viitori angajați, mai ales într-o perioadă de criză a forței de muncă. AJOFM este și organizator al cursurilor de formare și de calificare. Având în vedere că sala a fost plină se pare că există un interes pe piața muncii, așa cum sper ca și angajatorii să poată găsi mai ușor angajații potriviți.

Tot astăzi am dat curs invitației din partea Casei Județene de Asigurări Dâmbovița la prima gală a asigurărilor de sănătate, eveniment ce s-a desfășurat la Cinema Independența.

Atmosfera festivă a beneficiat de evoluțiile artistice ale elevilor Liceului de Muzică și Arte Plastice “Bălașa Doamna”, pline de sensibilitate și virtuozitate.

La mulți ani colectivului CJAS Dâmbovița și o activitate performantă și eficientă în viitor!

Cu siguranță mai sunt multe aspecte ce pot fi îmbunătățite și îi asigur pe toți cei implicați că voi susține orice demers necesar în vederea armonizării legislației la nevoile și provocările actuale” , a transmis Dragoș Popescu, senator USR.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *