• Dum. apr. 14th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

După o colaborare de trei luni, Chindia se desparte de Vasile Miriuță

ByDâmbovițaMedia

nov. 15, 2023

La trei luni după preluarea băncii tehnice a Chindiei, Vasile Miriuță și oficialii clubului  au ajuns la o înțelegere amiabilă pentru rezilierea contractului.

 

Vasile Miriuță a venit în luna august 2023, în locul lui Dragoș Militaru, care a fost demis după trei jocuri oficiale. Decizia întreruperii colaborării cu Vasile Miriuță vine după o serie de rezultate nefavorabile pentru gruparea dâmbovițeană.

 

În timpul mandatului său, Vasile Miriuță a condus echipa în 14 partide, înregistrând cinci victorii, trei remize și șase înfrângeri. Cu doar 17 puncte acumulate, Chindia ocupă în prezent locul 10 în Liga 2, fiind la o distanță de trei puncte de ultimul loc de play-off.

 

În plus, echipa din Târgoviște a fost eliminată din Cupă, pierzând primele două partide ale grupei din competiție Această serie de rezultate sub așteptări a determinat conducerea clubului să caute o schimbare la nivelul băncii tehnice.

 

Un nume vehiculat pentru a prelua postul lui Vasile Miriuță este Nicolae Dică, antrenor liber de contract, care în trecut a pregătit  și vicecampiona țării, FCSB. Acesta a confirmat că a fost prezent la ultimul meci al echipei din Târgoviște, cu CS Mioveni, și este deschis discuțiilor cu orice echipă interesată de serviciile sale.

 

Da, am fost la meci la Târgoviște, dar nu pot să comentez dacă există vreun interes de la Chindia. Sigur, e posibil orice, dacă ar veni o ofertă bună chiar și de la un club de ligă secundă„, a declarat Nicolae Dică pentru iAM Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *