• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Un singur glas, o singură inimă și cu toții pentru ROMÂNIA

Byadminstefan

nov. 20, 2023
Mâine seară sa ne bucurăm cu toții pentru echipa națională a României, o națională ce a reușit performanța de a se califica la un turneu final de C. E,  după o pauza de 8 ani.
Pe Arena Națională din București sunt așteptați mii de fani dornici să se bucure cot la cot cu favoriții ce îmbracă astăzi tricoul primei reprezentative, iar apoi, după fluierul final în toată țara se va declanșa „nebunia”.
În fiecare oraș al României, la fiecare colț de strada și nu numai, romanii sa iasă pe străzi și să petreacă aceasta mare performanță reușită de Stanciu & CO, o performanță ce trebuie sărbătorită așa cum se cuvine.
După ani de secetă în care echipele noastre de club nu mai pot scoate capul în fotbalul mare, iar naționala a lipsit de la turneele finale, iată ca a venit momentul mult așteptat, momentul unei noi calificări la un turneu final de C. E.
Mâine se trage cortina peste preliminariile C. E, naționala lui Edi Iordănescu și a milioanelor de romani de pretutindeni vor forma o singură inimă pentru ultimul meci din grupă, meciul cu Elveția.
Dacă nu vom pierde, România câștigă o grupă din care au mai făcut parte echipe tari, respectiv Israel, Andorra, Belarus, Kosovo.
Accesibilă ori nu, România se califică și asta e tot ce contează, chiar dacă multe meciuri ale tricolorilor nu au fost de un nivel ridicat, norocul de foarte multe ori fiind aliatul nostru. Naționala României își câștiga pe teren dreptul de a participa la Euro, spală puțin din mediocritatea în care se afla fotbalul românesc și, mai mult decât atât, își recâștigă respectul tuturor romanilor.
Felicitări, Edi Iordănescu
Felicitări, FRF
Felicitări tuturor jucătorilor
Felicitări români!
Autor: Silvian Constantinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *