• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Filme noi în luna ianuarie la Cinematograful Independența

ByDâmbovițaMedia

ian. 4, 2022

În prima lună din an, Cinematograful Independența a pregătit un program spectaculos! În aceste zile vor rula și primele filme 3D DUNE, ETERNALS, SPIDER-MAN: NO WAY HOME), 2 premiere (SCREAM, MORBIUS), dar și producții precum CASA GUCCI, VENOM: SĂ FIE CARNAGIU, MATRIX: RENAȘTEREA, reprezintă numai câteva dintre reperele unei luni cu adevărat deosebite la cinematograful târgoviștean.

Sâmbăta și duminica, de la ora 11.00, vor fi proiectate filme pentru copii.

Filmele care vor rula, toate informațiile necesare achiziționării, inclusiv online a biletelor, orele de funcționare, tarifele, pot fi consultate pe site-ul https://www.cinema-independenta.ro/

 

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi interior

„Am încheiat prima lună de funcționare a cinematografului… În această perioadă au fost aproximativ 3300 de spectatori la Cinematograful „Independența”, însă vreau să menționez faptul că luna ianuarie este cu adevărat spectaculoasă pe ceea ce înseamnă programul de filme pregătit aici la cinematograful târgoviștean. Aș vrea să menționez că am schimbat puțin orarul de funcționare, în sensul că se vor proiecta filme și în ziua de joi, dar filmele vor fi numai de la ora 19:00. Deci joi, vineri, sâmbătă și duminică de la ora 19:00, plus sâmbăta și duminica de la ora 11:00 filmele pentru copii. Ca și repere ale lunii ianuarie, aș menționa că vom avea și primele filme 3D la Cinematograful „Independența”, chiar joi este „Dune”, de asemenea „Eternals”, plus Spider-Man, cel care a rulat 2D va fi acum 3D. Totodată, luna ianuarie are și două premiere la Cinematograful Independența. Este vorba de două producții care, iată, sunt proiectate în România pentru prima dată și la cinematograful din Târgoviște. De asemenea, vom avea, în afara premierelor și a filmelor 3D, și alte câteva producții importante, spre exemplu „Matrix: Renașterea” sau „Casa Gucci”, „Venom” și așa mai departe. Deci este un program foarte atractiv… Noi sperăm să reușim să convingem încă și mai mulți târgovișteni și dâmbovițeni să vină la cinematograf. Ținând cont de faptul că sunt încă condiții restrictive, din păcate, de intrare la cinematograf, eu cred că ceea ce s-a întâmplat în luna trecută a reprezentat un succes. Probabil în condiții normale sala de cinematograf ar fi fost plină aproape la fiecare spectacol. Speranța noastră este că vom reuși să scăpăm de problemele astea curând și că vom putea să valorificăm la adevăratul potențial Cinematograful Independența, un cinematograf care arată foarte bine și care oferă condiții foarte bune, sigur încă nu reușim să avem un personal care să poată să facă față tuturor provocărilor, dar lucrul acesta se va regla în timp. Sper ca până la urmă să reușim să închegăm o echipă stabilă aici și să putem să depășim toate dificultățile, care sunt inerente având în vedere că este la început cinematograful și probleme pot apărea” , a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.
Ar putea fi o caricatură cu 6 persoane şi text Ar putea fi o imagine cu text

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *