• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Noi imagini video cu deșeuri care ard pe câmp în zona Bălteni, județul Dâmbovița

ByDâmbovițaMedia

mart. 21, 2022

Senatorul USR-PLUS, Dragoș Popescu, continuă războiul cu poluatorii de mediu!  Acesta a postat din nou pe pagina sa de Facebook imagini cu deșeuri toxice, care ard pe câmp, tot în comuna dâmbovițeană Bălteni, localitate unde parlamentarul a mai organizat astfel de acțiuni, tot din cauza gunoiului aruncat și ars ilegal pe câmpii.

Astăzi, 21 martie va fi supusă la vot în plenul Senatului inițiativa mea privind transformarea în infracțiune a îngropării și a arderii deșeurilor.

„Duminică, 20 martie, sat Bălteni, Dâmbovița: vetre de deșeuri arse, focuri aprinse, deșeuri strânse pentru a fi arse. O priveliște cu care deja ne-am obișnuit. Din păcate.

Luni, 21 martie va fi supusă la vot în plenul Senatului inițiativa mea privind transformarea în infracțiune a îngropării și a arderii deșeurilor. Hai să vedem câtă grijă au colegii mei senatori de sănătatea românilor. Să vedem cine protejează mafia deșeurilor și rețelele de dezmembrări ilegale de mașini. Hai să vedem cine are interes sa țină procurorii departe de aceste afaceri!
Fiți cu ochii pe ei! LE: Astazi a fost amanat votul pe motiv ca Ministerul Mediului – România nu a transmis un punct de vedere valabil. Acest punct de vedere a fost solicitat acum mai bine de trei saptamani!” , a transmis senatorul USR-PLUS, Dragoș Popescu.
Imagini video:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *