• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Jandarmii au continuat acțiunile de verificare a măsurilor adoptate pe timpul pandemiei

ByDâmbovițaMedia

mart. 8, 2021

Jandarmii dâmbovițeni au executat zilnic misiuni de verificare a respectării măsurilor adoptate de autorităţi în contextul pandemiei de Covid-19.

În perioada 1 – 7 martie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu polițiștii au fost desfăşurate acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, parcuri şi în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea respectării normelor de protecție sanitară. De asemenea, au continuat și verificările pentru respectarea măsurii privind circulația persoanelor după ora 23:00.

Au fost aplicate 66 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.250 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în special nerespectarea distanțării fizice, nepurtarea măștii de protecție, precum și circulația unor persoane în intervalul orar 23:00 – 5:00.

Acţiunile informativ-preventive vor continua și în perioada următoare, iar scopul acestora nu este neapărat acela de a aplica sancţiuni, ci de a explica oamenilor necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, vă reamintim faptul că este important să purtați masca de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, să respectați măsurile de distanțare fizică, izolare și carantină adoptate în context epidemiologic.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *