• Dum. iun. 16th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Jandarmii au continuat verificările pentru respectarea normelor de protecție sanitară în context epidemiologic

ByDâmbovițaMedia

mart. 23, 2021

Acțiunile jandarmilor pentru protejarea populației împotriva îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 au continuat și în perioada 15-21 martie a.c., cu verificări efectuate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în cooperare cu polițiștii, în piețe, centre comerciale, parcuri, mijloace de transport în comun și alte zone aglomerate. De asemenea, au continuat și verificările pentru respectarea măsurii privind circulația persoanelor în intervalul orar 22:00-5:00.

În perioada de referință au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 lei, pentru nerespectarea normelor de protecție individuală conform prevederilor Legii nr. 55/2020, în special pentru nepurtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura.

Acţiunile informativ-preventive vor fi intensificate și în perioada următoare, iar scopul acestora nu este acela de a aplica sancţiuni, ci de a explica oamenilor importanța și necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, vă reamintim faptul că este important să purtați masca de protecție, să respectați măsurile de distanțare fizică, izolare și carantină adoptate de autorități.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *