• mar. mai 21st, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Lucrările la Bulevardul „Regele Carol I” avansează tot mai mult

ByDâmbovițaMedia

mart. 16, 2022

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a confirmat în cadrul unei conferințe de presă că lucrările de reabilitare la Bulevardul „Regele Carol I” se desfășoară în ritm susținut.

Intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a 2 straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.

Spațiile verzi și arborii nu vor avea de suferit.

Totodată, în zona trotuarului, se realizează canalizație pentru cabluri tip NetCity în vederea introducerii în subteran a tuturor rețelelor deținătorilor de utilități.

Dacă vremea, care ne-a cam dat de furcă în ultimul timp, va permite, săptămâna viitoare va fi turnat primul strat de asfalt.

Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi drum

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, în aer liber şi copac

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *