• sâm. iul. 20th, 2024

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Lucrările pentru locuințele ANL din zona UM Gară au ajuns într-un stadiu avansat

ByDâmbovițaMedia

iun. 14, 2022

Chiar dacă  lucrările pentru locuințele ANL de pe bulevardul Regele Ferdinand au debutat la începutul acestui an, acum sunt deja într-un stadiu avansat.

Primarul Daniel Cristian Stan a transmis pe pagina sa de Facebook faptul că proiectul presupune o investiție pe o suprafață de aproximativ 4200 mp., este implementat un prim proiect care vizează construirea a 2 blocuri de locuințe, a câte 24 de apartamente fiecare, destinate tinerilor care au calitatea de cadre medicale sau cadre didactice. Primăria Târgoviște suportă execuția utilităților aferente ansamblului de locuințe, precum și a sistematizării amplasamentului (apă, canalizare, energie electrică, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spații verzi).

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi în aer liber

 

Durata de execuție este de 12 luni, iar valoarea lucrărilor depășește 11.000.000 lei. În aceeași zonă, Consiliul Județean Dâmbovița a pus la dispoziția Agenției Naționale pentru Locuințe un alt teren, în vederea construirii a 4 clădiri, a câte 20 de unități locative fiecare, astfel încât întreaga zonă va cunoaște o dezvoltare urbanistică accelerată. După finalizarea investițiilor menționate, prin noua tramă stradală rezultată, Aleea Trandafirilor va fi practic unită cu noul cartier de locuințe ANL.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *