• mar. nov. 28th, 2023

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Festivalul Babel: Spectacolul „Casa”, al Teatrului Național Satiricus din Chișinău, se va juca în această seară la Târgoviște

Byadminstefan

iun. 14, 2022

În această seară, de la ora 20:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor se va juca spectacolul „Casa”, al Teatrului Național Satiricus din Chișinău.

„De fapt, ce sunt visele? Le are, cu siguranță, fiecare dintre noi. Și toţi îşi doresc să și le vadă realizate. Dar ce urmează atunci când visele se destramă, când nu mai există nici puteri, nici dorință de a merge înainte, când constați că pentru orice vis trebuie să plătești un preţ, uneori mult prea mare? lar fericirea începe să se asocieze mai mult cu un mit frumos, dar intangibil. Posibil ca atunci oamenii să se transforme în animale și, hămesiţi şi lacomi, devin capabili și sfâşie pe oricine, numai să-și satisfacă această foame malefică și să-şi umple golul din interior. Şi cine ajung să fie victimele lor? Poate chiar cei mai apropiaţi… Tocmai cei care ar fi trebuit să fie apreciați mai mul decât propria lor viaţă? Și ce va fi atunci când se va vărsa sângele lor…?” – Dumitru ACRIȘ (Moscova).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *