• vin. sept. 30th, 2022

Dambovita Media

Stiri din Dambovita

Ce mai cauta prietenii pe Dambovita Media. Click pe tag

Mesajul președintelui CJD și PSD, Corneliu Ștefan, pentru prima zi de școală

Byadminstefan

sept. 5, 2022

Plini de emoții, dar  cu zâmbetul pe buze, școlarii și preșcolarii au pășit cu încredere către noul an educațional. Președintele CJD și PSD, Corneliu Ștefan, a vizitat numeroase unități de învățământ din județ în această zi specială pentru elevi, dar și pentru profesori. Acesta le-a transmis succes și spor  pentru noile provocări pe care le vor întâmpina.

Mai mari sau mai mici, părinți sau bunici, emoțiile sunt la fel de puternice pentru toți!

Se schimbă multe lucruri din generație în generație, însă prima zi de școală își va găsi mereu locul în amintirile noastre.

Cei care astăzi se așază în bănci sunt viitorul nostru și trebuie să știe că le suntem alături și că suntem mândri de ei.

Învățătorilor și profesorilor le mulțumim pentru că înțeleg rolul pe care îl au în modelarea copiilor și a tinerilor din școlile noastre.

Totodată, le suntem recunoscători părinților și bunicilor pentru că, indiferent de vremuri, le sunt alături elevilor de astăzi.

Nu în ultimul rând, aprecierile noastre merg către educatoarele și ajutoarele acestora din grădinițe și creșe. Datorită lor, pasul făcut de copiii noștri peste pragul școlii este mult mai ușor.

Tuturor, mult succes în noul an școlar!” , a transmis președintele CJD și PSD, Corneliu Ștefan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.